Kraftbudet intervjuar: Festkommitténs Casper Radow, medarrangör till Årets Fest (2017)

Av: Elisaveta Gräsbeck

Hur har det känts att vara en del av festkommittén och planera ett så stort evenemang som årets fest?

– Planeringen av festen skedde ju successivt och jag har lite erfarenhet av detta ifrån Fontänhuset i Stora Sköndal i Stockholm eftersom att där hade vi också fest för många och ett riktigt liveband som heter Doner och det serverades mat och kött till alla.

Jag tycker att festen blev bättre än jag föreställt mig, eftersom jag tänkte mig små lokaler men nu fick vi ju tag på en jättestor lokal, så det var bra. Många festdeltagare var glada och hälsade på varandra, men jag kan tycka att tiden gick lite väl snabbt.

Hade du velat att Malmö stad anordnade något liknande igen?

– Jag hade blivit glad om Malmö Stad vill ha en årlig fest för oss på LSS, det var faktiskt kul att dansa och maten var god. Till de som inte kom till festen har jag att säga ”att ni missade årets fest”, men förhoppningsvis kommer det en repris då alla kan vara med.

Vad kommer du att bära med dig som bästa minne som har med festen att göra?

– Mitt bästa minne från festen, var när den ebbade ut och jag satt kvar med personalen och åt oxfilé, typ det bästa som hänt på länge.

Lämna ett svar

Stäng meny